Distributia produselor Lemnişor

Locaţii fizice

Află unde poţi găsi produsele Lemnişor în locaţii fizice sau cum poţi să devii distribuitor (permanent sau în cadrul unui Târg/Eveniment).

Parteneri online

Poţi cumpăra produsele noastre atât direct de pe această pagină cât şi prin intermediul partenerilor. (unele produse sunt disponibile doar prin parteneri)

Agenţii şi Parteneriate

Agenţiile care doresc să-şi îmbogăţească portofoliul precum şi clienţii care sunt în căutarea unor soluţii exclusive ar trebui să viziteze această secţiune.

LOCAŢII FIZICE

EduArt Gallery

Localizat în Centrul Vechi din Bucureşti în fostul Palat al Camerei de Comerţ, aici veţi găsi produsele noastre alături de superbă artă contemporană
BUCUREŞTI

Sighisoara

Unul din cele mai frumoase oraşe din România cu o istorie de invidiat te aşteaptă între numeroasele suveniruri cu produsele Lemnişor.
Sighişoara

Târgul de Crăciun

Când vine vremea cadourilor vine şi unul din cele mai potrivite momente pentru Lemnişor.
Bucureşti

Piaţa Mică

Capitala Culturala Europeana deja în 2007, Sibiul este unul din locurile în care produsele Lemnişor se simt îm superba piaţă mică acasă.
SIBIU

Smârdan

Strada Smârdan din Centrul Vechi din Bucureşti este unul din locurile cele mai pline de viaţă a oraşului
Bucureşti

Piaţa Ovidiu

Piaţa Ovidiu nu este doar un loc al trecutului şi istoriei dar şi un loc al literaturii. Lemnişor este în elementul său pe urmele poetului iubirii.
Constanta